Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Постанова КМ України від 22.11.2017 №891 "Про затвердження Порядку ведення Єдиного державного реєстру витратомірів-лічильників і рівнемірів - лічильників рівня пального у резервуарі, передачі облікових даних з них електронними засобами зв'язку до контролюючих органів" (із змінами і доповненнями)

опубліковано 17 липня 2019 о 08:53

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

 ПОСТАНОВА

від 22 листопада 2017 р. № 891

Київ

 

Про затвердження Порядку ведення Єдиного державного реєстру витратомірів-лічильників і рівнемірів - лічильників рівня пального у резервуарі, передачі облікових даних з них електронними засобами зв'язку до контролюючих органів

Із змінами і доповненнями, внесеними

постановою Кабінету Міністрів України

від 19 червня 2019 року № 545

 

Відповідно до абзацу сьомого пункту 230.1 статті 230 Податкового кодексу України Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Затвердити Порядок ведення Єдиного державного реєстру витратомірів-лічильників і рівнемірів - лічильників рівня пального у резервуарі, передачі облікових даних з них електронними засобами зв'язку до контролюючих органів, що додається.

2. Державній фіскальній службі забезпечити створення та ведення Єдиного державного реєстру витратомірів-лічильників і рівнемірів - лічильників рівня пального у резервуарі, передачу облікових даних з них електронними засобами зв'язку до контролюючих органів за рахунок коштів, передбачених на функціонування зазначеного Реєстру.

3. Міністерствам та іншим центральним органам виконавчої влади привести власні нормативно-правові акти у відповідність із цією постановою.

4. Ця постанова набирає чинності з дня її опублікування, крім пункту 1, який набирає чинності з 1 січня 2018 року.

 

Прем'єр-міністр України                                                                    В. ГРОЙСМАН