Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Постанова КМ України від 21.03.07 № 545 "Деякі питання проведення обліку, зберігання та реалізації дизельного палива залежно від вмісту масової частки сірки "

опубліковано 15 січня 2012 о 08:01

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

 

від 21 березня 2007 р. N 545


Київ

Деякі питання проведення обліку, зберігання та реалізації дизельного палива залежно від вмісту масової частки сірки

 

Із змінами і доповненнями, внесеними
 постановою Кабінету Міністрів України
 від 12 жовтня 2011 року N 1048

Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Затвердити Правила проведення обліку, зберігання та реалізації дизельного палива залежно від вмісту масової частки сірки (далі - Правила), що додаються.

2. Державній митній службі:

забезпечити експертні підрозділи центрального митного управління лабораторних досліджень та експертної роботи, регіональних служб з експертного забезпечення та енергетичної регіональної митниці обладнанням для проведення у місцях здійснення митного оформлення дизельного палива, яке ввозиться на митну територію України, експертизи на вміст масової частки сірки;

розробити та затвердити порядок здійснення митного оформлення дизельного палива підрозділами енергетичної регіональної митниці або за її погодженням іншим митним органом, який має матеріально-технічну базу для визначення масової частки сірки в дизельному паливі.

3. Міністерству енергетики та вугільної промисловості, Державній екологічній інспекції, Державній інспекції з питань захисту прав споживачів, Державній податковій службі, Державній митній службі, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям забезпечити у межах своїх повноважень постійний контроль за дотриманням Правил.

(пункт 3 із змінами, внесеними згідно з постановою
 Кабінету Міністрів України від 12.10.2011 р. N 1048)

 

4. Державній податковій адміністрації привести власні нормативно-правові акти у відповідність з Правилами.

5. Міністерству економіки, Державній митній службі в установленому порядку подати пропозиції щодо внесення змін до Митного тарифу України, затвердженого Законом України "Про Митний тариф України", в частині деталізації кодів згідно з УКТЗЕД дизельного палива залежно від вмісту масової частки сірки.

6. Ця постанова набирає чинності з дня опублікування.

 

Прем'єр-міністр України 

В. ЯНУКОВИЧ 

Додаткові матеріали