Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ ДПА України від 12.12.2006 №771 "Про затвердження Порядку пломбування місць можливого доступу до спирту на брагоректифікаційних апаратах підприємств - виробників спирту та спиртовмісної продукції всіх форм власності" (із змінами і доповненнями)

опубліковано 23 лютого 2018 о 10:20

Державна податкова адміністрація України

Н а к а з

 м. Київ

12.12.2006                                        № 771

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
28 грудня 2006 р. за N 1382/13256

Із змінами і доповненнями, внесеними
 наказом Державної податкової адміністрації України
 від 11 грудня 2007 року N 694

Про затвердження Порядку пломбування місць можливого доступу до спирту на брагоректифікаційних апаратах підприємств - виробників спирту та спиртовмісної продукції всіх форм власності

Відповідно до статті 16 Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів", постанови Кабінету Міністрів України від 07.08.2001 N 940 "Про заходи щодо посилення державного контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів та справлянням акцизного збору" та пункту 2.11 Положення про Департамент з питань адміністрування акцизного збору і контролю за виробництвом та обігом підакцизних товарів Державної податкової адміністрації України, затвердженого наказом Державної податкової адміністрації України від 21.08.2001 N 331, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 07.09.2001 за N 789/5980, НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок пломбування місць можливого доступу до спирту на брагоректифікаційних апаратах підприємств - виробників спирту та спиртовмісної продукції всіх форм власності, що додається.

2. Департаменту з питань адміністрування акцизного збору і контролю за виробництвом та обігом підакцизних товарів (Гончар І. М.) подати цей наказ до Міністерства юстиції України для державної реєстрації.

3. Департаменту інформаційної політики та масово-роз'яснювальної роботи (Косарчук В. П.) у 10-денний термін від дня державної реєстрації цього наказу довести його через засоби масової інформації до відома платників податків.

4. Адміністративно-господарському департаменту (Ярощук Ю. М.) у триденний термін від дня набрання чинності цим наказом забезпечити його тиражування та надсилання державним податковим адміністраціям в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі.

5. Контроль за виконанням наказу покласти на Першого заступника Голови Кайзермана В. О.

 

Голова 

А. І. Брезвін 

ПОГОДЖЕНО: 

 

Перший заступник
Міністра фінансів України 

 
В. А. Копилов 

Міністр
аграрної політики України 

 
Ю. Ф. Мельник 

Голова Державного комітету
України з питань регуляторної
політики та підприємництва 

 
 
А. В. Дашкевич