Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ ДФС України від 06.04.15 № 247 "Про затвердження Узагальнюючої податкової консультації щодо включення до податкової знижки за звітний рік сум витрат, понесених у минулому році на оплату вартості навчання за місяці звітного року"

опубліковано 08 квітня 2015 о 16:48

ДЕРЖАВНА ФІСКАЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 06.04.15            № 247

Про затвердження Узагальнюючої податкової консультації щодо включення до податкової знижки за звітний рік сум витрат, понесених у минулому році на оплату вартості навчання за місяці звітного року

 

Відповідно до пункту 52.6 статті 52 Податкового кодексу України та  з метою забезпечення єдиного підходу до практичного застосування норм податкового законодавства

 НАКАЗУЮ:

 1.  Затвердити Узагальнюючу податкову консультацію щодо включення до податкової знижки за звітний рік сум витрат, понесених у минулому році на оплату вартості навчання за місяці звітного року (додається).

2.   Департамент комунікацій забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному веб-порталі ДФС.

3. Координаційно-моніторинговому департаменту (Мокляк М.В.) забезпечити внесення цього наказу до Репозиторія звітної і статистичної інформації Державної фіскальної служби України відповідно до наказу ДФС України від 07.10.2014 № 168.

4. Начальникам головних управлінь ДФС в областях, місті Києві, Міжрегіонального головного управління ДФС – Центрального офісу з обслуговування великих платників довести наказ до відома підпорядкованих державних податкових інспекцій.

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

В.о. Голови                                                                                             М.В. Мокляк