Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ ДФС України від 28.08.2014 №88 "Про затвердження Переліку відомостей, які містять службову інформацію в органах ДФС"

опубліковано 28 січня 2016 о 16:34

ДЕРЖАВНА ФІСКАЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

 

28.08.2014 р.                    № 88

 

Зі змінами, внесеними наказами ДФС

від 01.09.2014  № 92

від 17.07.2015 № 505

 

Про затвердження Переліку відомостей, які містять службову інформацію в органах ДФС

 

Згідно з вимогами Законів України від 13 січня 2011 року №2939-VI „Про доступ до публічної інформації"", від 27 березня 2014 року № 1170-VII " Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Законів України "Про інформацію" та "Про доступ до публічної інформації""(далі - Закони), на виконання п. 9 ст. 2 Указу Президента України від 05 травня 2011 року № 547 „Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації" та відповідно до п.1 Інструкції про порядок обліку, зберігання і використання документів, справ, видань та інших матеріальних носіїв інформації, які містять службову інформацію, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 27 листопада 1998 року № 1893 зі змінами,

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Перелік відомостей, які містять службову інформацію в органах ДФС (далі - Перелік), що додається.

2. Керівникам структурних підрозділів ДФС, спеціалізованих департаментів та органів ДФС:

2.1. довести Перелік до підлеглих працівників (під підпис) для використання під час виконання службових обов'язків;

2.2. забезпечити віднесення документів і матеріалів до службової інформації, встановлення грифа „Для службового користування" відповідно до вимог Законів та Переліку, а також надання за необхідності відповідних пропозицій  Департаменту інфраструктури для внесення змін до Переліку у встановленому порядку.

3. Начальникам головних управлінь Міндоходів, Міжрегіонального головного управління Міндоходів — Центрального офісу з обслуговування великих платників, митниць Міндоходів:

3.1. забезпечити доведення Переліку до працівників підпорядкованих підрозділів (під підпис) та підвідомчих органів для використання під час виконання службових обов'язків;

3.2. забезпечити віднесення документів та матеріалів до службової інформації, встановлення грифа „Для службового користування" відповідно до вимог Законів та Переліку, а також надання за необхідності відповідних пропозицій для внесення змін до Переліку у встановленому порядку.

4. Директору Інформаційно-комунікаційного департаменту Косарчук В.П. після надання Департаментом інфраструктури Переліку забезпечити його оприлюднення на веб-порталі  ДФС.

5. Координаційно - моніторинговому департаменту (Притула Є.М.) забезпечити внесення змін у встановленому порядку до Репозиторія звітної і статистичної інформації, затвердженого наказом Міндоходів від 06.09.2013 № 448.

6. Вважати такими, що втратив чинність, накази Міндоходів від 14.01.2014 № 14 „Про затвердження Переліку відомостей, які містять службову інформацію в органах Міндоходів".

Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Голова                                                                         І.О.Білоус