Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ Міндоходів України від 22.11.13 № 698 "Про затвердження Узагальнюючої податкової консультації з окремих питань щодо сплати щомісячних авансових внесків з податку на прибуток "

опубліковано 28 листопада 2013 о 17:59

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

НАКАЗ

22.11.2013                                                             № 698

Про затвердження Узагальнюючої податкової  консультації з окремих питань щодо сплати щомісячних авансових внесків з податку на прибуток

 

Керуючись статтею 52 Податкового кодексу України, з метою забезпечення однакового підходу до практичного застосування норм податкового законодавства,

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Узагальнюючу податкову консультацію з окремих питань щодо сплати щомісячних авансових внесків з податку на прибуток   (далі – Узагальнююча консультація) (додається).

2. Інформаційно-комунікаційному департаменту (Семченко О.В.) забезпечити оприлюднення наказу на офіційному веб-порталі Міндоходів.

3.   Податкові консультації з питання сплати щомісячних авансових внесків з податку на прибуток застосовувати у частині, що не суперечить Узагальнюючій консультації.  

4. Начальникам головних управлінь Міндоходів в АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі, Міжрегіонального головного управління Міндоходів – Центрального офісу з обслуговування великих платників довести цей наказ до відома підпорядкованих державних податкових інспекцій.

5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра  Ігнатова А.П.

 

Міністр 

                                          О.В. Клименко