Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ Міністерства юстиції України, Державної служби статистики України, Міністерства фінансів України від 30.11.12 № 1774/5/494/1254 "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва, Державної податкової адміністрації України, Державного комітету статистики України від 14 лютого 2011 року N 16/91/31"

опубліковано 10 січня 2013 о 17:41

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНА СЛУЖБА СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ
МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ

НАКАЗ

30.11.2012

м. Київ

N 1774/5/494/1254

 

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
07 грудня 2012 р. за N 2043/22355

Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва, Державної податкової адміністрації України, Державного комітету статистики України від 14 лютого 2011 року N 16/91/31

Відповідно до Податкового кодексу України, Законів України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців", "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування", "Про державну статистику"

НАКАЗУЄМО:

1. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва, Державної податкової адміністрації України, Державного комітету статистики України від 14 лютого 2011 року N 16/91/31 "Про затвердження Порядку взаємодії суб'єктів інформаційного обміну щодо надання та використання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців", зареєстрований у Міністерстві юстиції України 23 лютого 2011 року за N 220/18958.

2. Департаменту взаємодії з органами влади Міністерства юстиції України (Зеркаль О. В.) подати цей наказ на державну реєстрацію відповідно до Указу Президента України від 03 жовтня 1992 року N 493 "Про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади".

3. Державній реєстраційній службі України (Єфіменко Л. В.) довести цей наказ до відома структурних підрозділів територіальних органів Міністерства юстиції України, що забезпечують реалізацію повноважень Державної реєстраційної служби України.

4. Головним управлінням юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, в областях, містах Києві та Севастополі довести цей наказ до відома районних, районних у містах, міських (міст обласного значення), міськрайонних, міжрайонних управлінь юстиції, відповідних місцевих органів виконавчої влади.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти:

у Міністерстві юстиції України - на директора Департаменту взаємодії з органами влади Зеркаль О. В.;

у Міністерстві фінансів України - на першого заступника Міністра Мярковського А. І.;

у Державній реєстраційній службі України - на Голову Державної реєстраційної служби України Єфіменка Л. В.;

у Державній службі статистики України - на Голову Державної служби статистики України Осауленка О. Г.

6. Цей наказ набирає чинності одночасно з набранням чинності Законом України від 24 травня 2012 року N 4839-VI "Про внесення змін до деяких законів України щодо взяття на облік юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців".

 

Міністр юстиції України

О. В. Лавринович

Голова Державної служби
статистики України

О. Г. Осауленко

Міністр фінансів України

Ю. В. Колобов

ПОГОДЖЕНО:

 

Голова Державної
реєстраційної служби України

Л. В. Єфіменко