Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ Міністерства фінансів України від 28.11.12 № 1231"Про затвердження Інструкції з ведення та використання даних Реєстру суб’єктів господарювання, які здійснюють оптову торгівлю спиртом коньячним і плодовим на підставі ліцензії на виробництво коньяку та алкогольних напоїв за коньячною технологією"

опубліковано 21 січня 2013 о 16:22

МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ

НАКАЗ

28.11.2012                      Київ                           № 1231

 

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 20 грудня 2012 року

за № 2130/22442

 

Про затвердження Інструкції з ведення  та використання даних Реєстру суб’єктів господарювання, які здійснюють оптову торгівлю спиртом коньячним і плодовим на підставі ліцензії на виробництво коньяку та алкогольних напоїв за коньячною технологією

 

Відповідно до частини третьої статті 14 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» та на виконання пункту 5 Порядку ведення реєстру суб’єктів господарювання, які здійснюють оптову торгівлю спиртом коньячним і плодовим на підставі ліцензії на виробництво коньяку та алкогольних напоїв за коньячною технологією, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від  02 березня 2010 року № 230,

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Інструкцію з ведення та використання даних Реєстру суб’єктів господарювання, які здійснюють оптову торгівлю спиртом коньячним і плодовим на підставі ліцензії на виробництво коньяку та алкогольних напоїв за коньячною технологією.

2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Державної податкової адміністрації України від 19 липня 2010 року № 515 «Про затвердження Інструкції про порядок ведення та використання даних Реєстру суб’єктів господарювання, які здійснюють оптову торгівлю спиртом коньячним на підставі ліцензії на виробництво коньяку та алкогольних напоїв за коньячною технологією», зареєстрований у Міністерстві юстиції України 04 серпня               2010 року за № 609/17904.

3. Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів Державної податкової служби України (Радченко А. П.) забезпечити формування та ведення Реєстру суб’єктів господарювання, які здійснюють оптову торгівлю спиртом коньячним і плодовим на підставі ліцензії на виробництво коньяку та алкогольних напоїв за коньячною технологією (далі – Реєстр), відповідно до затвердженої цим наказом Інструкції.

4. Департаменту взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю Державної податкової служби України (Семченко О. В.) забезпечити розміщення Реєстру на веб-сайті ДПС України.

5. Департаменту податкової, митної політики та методології бухгалтерського обліку Міністерства фінансів України (Чмерук М. О.),  Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів Державної податкової служби України  (Радченко А. П.) в установленому порядку забезпечити:

 подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України;

оприлюднення цього наказу.

6. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра фінансів України Мярковського А. І. та першого заступника Голови Державної податкової служби України – начальника податкової міліції Головача А. В.

 

Міністр                                                                                          Ю. КОЛОБОВ