Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ ДПА України від 01.12.09 року № 671 "Про затвердження форми Розрахунку суми збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства та Порядку заповнення розрахунку суми збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства "

опубліковано 11 січня 2012 о 07:00

Про затвердження форми Розрахунку суми збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства та Порядку заповнення розрахунку суми збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства

Наказ Державної податкової адміністрації України
від 1 грудня 2009 року N 671

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
4 лютого 2010 р. за N 125/17420

 

Відповідно до статті 8 Закону України "Про державну податкову службу в Україні", Закону України "Про збір на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства" та постанови Кабінету Міністрів України від 15.07.2005 N 587 "Про затвердження Порядку справляння збору та використання коштів на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства" НАКАЗУЮ:

1. Затвердити форму Розрахунку суми збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства, що додається.

2. Затвердити Порядок заповнення розрахунку суми збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства, що додається.

3. Управлінню адміністрування акцизного збору (Марченко Ю. В.):

3.1. Подати цей наказ до Міністерства юстиції України на державну реєстрацію у встановленому порядку.

3.2. Після державної реєстрації цього наказу в 10-денний строк надати Департаменту інформаційно-аналітичного забезпечення процесів оподаткування (Шевченко С. С.) форми звітності та відповідні алгоритми контролю для внесення змін до програмного забезпечення для приймання та обробки документів податкової звітності платників податків.

4. Департаменту інформаційно-аналітичного забезпечення процесів оподаткування (Шевченко С. С.) у місячний строк від дня реєстрації наказу в Міністерстві юстиції України внести відповідні зміни до програмного забезпечення для проведення державними податковими органами обробки розрахунку збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства.

5. Департаменту масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян (Косарчук В. П.) довести наказ через засоби масової інформації та веб-сайт ДПА до відома платників податків.

6. Наказ набирає чинності через 10 днів після офіційного опублікування.

7. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Державної податкової адміністрації України від 28.03.2002 N 133 "Про затвердження форми звіту про суму нарахованого збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства та Порядку його заповнення і подання, а також форми довідки про суми зазначеного збору", зареєстрований у Міністерстві юстиції України 16.04.2002 за N 369/6657 (зі змінами).

8. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Голови Буханевича О. М.

 

Голова 

С. В. Буряк 

ПОГОДЖЕНО: 

  

Голова Державного комітету
України з питань регуляторної
політики та підприємництва 

 
 
О. Кужель 

Перший заступник
Міністра фінансів України 

 
І. І. Уманський 

 

 

УЗГОДЖЕНО
рішенням Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики
8 грудня 2009 р. N 56
Голова С. А. Терьохін  

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Державної податкової адміністрації України
1 грудня 2009 р. N 671