Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Державній податковій службі України проведено триденний тренінг з питань професійного розвитку та навчання працівників

, опубліковано 01 квітня 2021 о 16:49

Департаментом кадрового забезпечення та розвитку персоналу за підтримки міжнародних експертів Програми з підтримки управління державними фінансами в Україні (EU4PFM) у форматі онлайн за допомогою програмного ІТ-продукту «Zoom» організовано триденний тренінг для керівників територіальних органів та працівників служб управління персоналом органів ДПС на тему: «Навчальна програма з сучасних політик та інструментів професійного розвитку та навчання працівників».

Метою тренінгу є підтримка нових сучасних підходів навчання персоналу для побудови професійної команди HR ДПС, а також досягнення одразу 2 цілей HR-стратегії ДПС - «Формування позитивного іміджу служби управління персоналом» та «Розвиток системи навчання з урахуванням системи оцінки ефективності роботи з метою кар’єрного розвитку».

Тренінг проходив у період з 30 березня по 1 квітня 2021 року. Безпосередньо програма тренінгу складалася із трьох модулів: 1-й модуль - «Новий підхід до організації процесу професійного розвитку та навчання працівників»; 2-й модуль – «Процес оцінки потреб у навчанні: відправна точка для розвитку персоналу»; 3-й модуль – «Основний набір інструментів професійного навчання – концепція 70/20/10».

У ході тренінгу експерти з питань HR проекту EU4PFM Крістіна Ревітіне та Едвартас Зукаускас розповіли учасникам заходу щодо основних складових процесу професійного розвитку, презентували практику розробки процесу навчання, а також детально проаналізували напрями розробки процесу навчання на національному, організаційному, груповому та індивідуальному рівнях. Крім того, учасники дізналися про концепцію трьохрівневої оцінки потреб, потужні методи навчання на робочому місці, а також тренди електронного навчання (e-Learninig).

Також, під час заходу учасники тренінгу мали змогу поділитися своїм досвідом щодо передумов для успіху процесу навчання та професійного розвитку персоналу, а також детально обговорити актуальні питання роботи органів ДПС за напрямом HR.