Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Державна податкова служба України один із лідерів – учасників всеукраїнського проєкту з вивчення англійської мови

, опубліковано 11 квітня 2024 о 14:59

10 квітня в Українському кризовому медіа-центрі відбулась презентація  Національного агентства України з питань державної служби «Англомовні навички публічних службовців: Проєкт «Eng4PublicService2.0», де було представлено результати першого етапу проєкту та презентовано нові можливості для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування у вивченні англійської мови.

Освітній проєкт «Eng4PublicService» реалізується НАДС у співпраці з найбільшою у світі освітньою організацією EF Language Learning Solutions. Його мета – посилення мовних спроможностей публічних службовців та підвищення їх рівня володіння англійською мовою. Нині кількість зареєстрованих учасників становить понад 20 тисяч осіб.

Державна податкова служба України входить в число лідерів серед органів державної влади за кількістю активних учасників всеукраїнського проєкту з вивчення англійської мови публічними службовцями «Eng4PublicService».

З метою посилення англомовної спроможності публічні службовці органів ДПС з лютого 2023 року за допомогою Порталу управління знаннями проходять навчання на платформі онлайн школи EF English Live (Англійська мова для публічних службовців).

Упродовж 2023 року 977 осіб (працівників органів ДПС) отримали сертифікати про підвищення кваліфікації за результатами успішного проходження навчальних модулів.

У 2024 році продовжують навчатися 2600 податківців.

Під час презентації відбулось урочисте нагородження активних учасників проєкту, в тому числі нагороджено головного державного інспектора відділу адміністрування телекомунікаційних систем управління адміністрування мережевих ресурсів Департаменту інформаційних технологій ДПС Віблую Світлану, яка отримала 16 сертифікатів з підвищення кваліфікації «Англійська мова для публічних службовців».

Вітаємо переможців проєкту та закликаємо долучитися до проєкту всіх, хто бажає посилити англомовні навички!