Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У ДПС відбувся тренінг «Роль спікерів у ефективній комунікації»

опубліковано 30 березня 2023 о 16:07

«Роль спікерів у ефективній комунікації» – тема навчального тренінгу, в якому сьогодні взяли участь керівники структурних підрозділів Державної податкової служби України та фахівці підрозділів комунікацій територіальних органів ДПС.

Тренінг провела відома телеведуча Ольга Нємцева, яка поділилась своїми професійними знаннями та практичним досвідом щодо налагодження ефективної комунікації зі ЗМІ.

Фахівці ДПС отримали корисні поради щодо підготовки до публічних виступів, інтервʼю, ефірів телерадіокомпаній та рекомендації щодо використання можливостей медіа у інформаційно-розʼяснювальній діяльності.

Зацікавленість аудиторії свідчить про непересічність та затребуваність тематики заходу для податківців, їх готовність до більш якісних форматів зовнішньої комунікації. 

Отримана працівниками ДПС корисна інформація допоможе у якісній реалізації єдиної інформаційної політики ДПС та її територіальних органів  з метою донесення позиції Служби з питань податкової політики та механізмів адміністрування податків.