Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулось навчання на тему «Ефективні внутрішні комунікації. План впровадження» за участі міжнародних експертів Програми підтримки управління державними фінансами України (EU4PFM)

, опубліковано 15 листопада 2021 о 11:29

11 листопада 2021 року Департаментом кадрового забезпечення та розвитку персоналу з метою досягнення цілі 1 «Впровадження системи внутрішніх комунікацій та покращення взаємодії між керівниками структурних підрозділів» Програми управління людськими ресурсами Державної податкової служби України (HR-стратегії ДПС) на 2022 – 2023 роки організовано навчання на тему: «Ефективні внутрішні комунікації. План впровадження».

У навчанні, яке проводилось міжнародними експертами Програми підтримки управління державними фінансами України (EU4PFM) у форматі онлайн за допомогою програмного ІТ-продукту «ZOOM», взяло участь понад 300 осіб, зокрема керівники та працівники структурних підрозділів апарату ДПС, керівники підрозділів кадрового забезпечення та розвитку персоналу територіальних органів ДПС.

Під час заходу міжнародні експерти акцентували увагу на важливості внутрішніх комунікацій, роз’яснили значення і відповідальність у системі внутрішньої комунікації, зокрема зупинились на ролі лідера та підрозділу управління персоналом, поділились практичним досвідом впровадження процесу планування внутрішніх комунікацій, відповіли на питання учасників.