Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Державній податкові службі відбулось лекційне заняття з питань цьогорічного оцінювання службової діяльності державних службовців

, опубліковано 04 жовтня 2021 о 11:19

30 вересня 2021 року Департаментом кадрового забезпечення та розвитку персоналу ДПС для працівників структурних підрозділів апарату ДПС у форматі онлайн проведено лекційне заняття присвячене темі визначення результатів оцінювання службової діяльності державних службовців, які займають посади державної служби категорії «Б» або «В» та використання Бібліотеки КРІs. Участь у заході прийняли близько 300 осіб.

Система оцінювання результатів службової діяльності державних службовців діє в Україні з 2018 року. Оцінювання результатів службової діяльності державних службовців проводиться для визначення якості виконання поставлених завдань на підставі показників результативності, ефективності та якості, визначених з урахуванням посадових обов'язків державного службовця, а також дотримання ним правил етичної поведінки та вимог законодавства у сфері запобігання корупції, виконання індивідуальної програми професійного розвитку.

З метою правильного розуміння етапів та алгоритму дій усіх учасників оцінювання під час зустрічі було обговорено нюанси визначення результатів виконання завдань, а також найважливіші практичні аспекти процедури оцінювання та ключові елементи цього процесу.

Департаментом кадрового забезпечення та розвитку персоналу ДПС розроблено наочні навчальні  матеріали, які містять рекомендації щодо проведення оціночної співбесіди, заповнення форми «Результати виконання завдань», визначення оцінки та інша корисна інформація.