Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкові надходження до місцевих бюджетів Хмельниччини зросли на 1 мільярд гривень

, опубліковано 07 жовтня 2021 о 08:03

Протягом трьох кварталів 2021 року до місцевих бюджетів Хмельниччини надійшло понад 6 мільярдів гривень податкових надходжень. Загальна сума отриманих територіальними громадами податків та зборів порівняно з відповідним періодом минулого року більша майже на 1 мільярд гривень, темп росту склав 119 відсотків, - повідомили у Головному управлінні ДПС в області.

Майже дві третіх доходів громад Хмельниччини формуються за рахунок податку на доходи фізичних осіб. Саме завдяки задекларованій праці жителів області сума сплаченого ПДФО досягла рівня у 4,2 мільярда гривень, що на 754 мільйони гривень перевищує результат аналогічного періоду минулого року, або на 122 відсотки.

Загалом темпи росту надходжень до місцевих бюджетів свідчать про ефективність роз‘яснювальних та інформаційно-комунікаційних заходів, які проводить податкова служба спільно з активом громад стосовно декларування найманої праці та сплати місцевих податків. Примітно, що переважна більшість господарюючих суб’єктів відповідально ставиться до виконання конституційного обов’язку – сплати податків, своєчасно і в повному обсязі, - коментують результати роботи у податковій службі області.

Нагадаємо, що з початку року на Хмельниччині податкові платежі до бюджетів усіх рівнів склали понад 10 мільярдів гривень.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX