Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні члени Громадської ради при Державній податковій службі України!

опубліковано 22 листопада 2021 о 16:22

25 листопада 2021 року о 10 год. 00 хв. відбудеться засідання Громадської ради при ДПС в режимі відеоконференції на онлайн платформі ZOOM.

На порядок денний засідання винесено такі питання:

1. Інформація щодо основних напрямів роботи Державної податкової служби України за 2021 рік (Олейніков Є.В.)

2. Інформація щодо діяльності Громадської ради при ДПС за 2021 рік (Олексієнко Д.В.)

3. Практичні питання комплексних податкових перевірок (коригування з бази оподаткування податком на прибуток – фінансовий результат бухгалтерського обліку, діяльність, не пов’язана з господарською, амортизація, концепція ділової мети, тощо) (Шевцова Т.С., Удачина І.М., Задорожний О.М.)

4. Проблемні питання у сфері адміністрування ПДВ: питання реєстрації та зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в ЄРПН, питання виконання рішень суду щодо реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування (Дроговоз Ю.С., Опалько Л.В., Булковська Л.С., Криштопа М.В., Чиж А.Ю., Єрьоменко О.О.)

5. Питання щодо неможливості великим платникам податку, які виключені з наступного року з Реєстру ВПП, в строк до 15 листопада поточного року подати заяви за формою № 1-ОПП до контролюючого органу за місцезнаходженням в електронному вигляді (Дроговоз Ю.С.,
Булковська Л.С.)

6. Інформація щодо аналізу та пропозицій до проєкту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо адміністрування акцизного податку», який розроблений Міністерством фінансів України (Потопальська Т.В., Білоус О.В., Філозоп А.І.)

7. Різне.

7.1. Інформування Громадської ради щодо заходів, проведених ДПС по обговоренню та наданню пропозицій до Плану заходів щодо реалізації завдань Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2021 – 2026 роки, затвердженої Указом Президента України від 27 вересня 2021 року № 487 (Потопальська Т.В.)

7.2. Інформування щодо роботи представників  Громадської ради в Експертній раді з питань підготовки узагальнюючих податкових консультацій при Міністерстві фінансів України (Потопальська Т.В.)

 

Просимо до 14 години 24 листопада 2021 року підтвердити готовність взяти дистанційно участь у засіданні шляхом направлення повідомлення на електронну адресу: GR@tax.gov.ua.