Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ ДПС України від 09.09.2021 № 803 "Про затвердження Методичних рекомендацій щодо впровадження в органах ДПС механізмів заохочення викривачів та формування культури повідомлення про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції»"

, опубліковано 10 вересня 2021 о 13:59

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ

 Н А К А З

09.09.2021                                                                                                      № 803

 

Про затвердження Методичних рекомендацій щодо впровадження в органах ДПС механізмів заохочення викривачів та формування культури повідомлення про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції»

 

Відповідно до Закону України «Про запобігання корупції», з метою заохочення та формування культури повідомлення про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції» та з урахуванням листа Міністерства фінансів України від 18.08.2021 № 29000-10-62/25887

 

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Методичні рекомендації щодо впровадження в органах Державної податкової служби України механізмів заохочення викривачів та формування культури повідомлення про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції» (далі – Методичні рекомендації), що додаються.

2. Керівникам структурних підрозділів ДПС та територіальних органів ДПС забезпечити ознайомлення підлеглих працівників з Методичними рекомендаціями у межах проведення внутрішніх навчань.

3. Управлінню з питань запобігання та виявлення корупції (Тишківський Вячеслав), керівникам територіальних органів ДПС забезпечити здійснення заходів щодо заохочення та формування культури повідомлень про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції» відповідно до Методичних рекомендацій.

 

Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

В. о. Голови                                                                               Євген ОЛЕЙНІКОВ