Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ ДПС України від 14.02.2020 № 136-о "Про оголошення конкурсу"

опубліковано 17 лютого 2020 о 15:53

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ

 Н А К А З

 14.02.2020                                                                                                              № 136-о

 

Про оголошення конкурсу

 

Керуючись Законом України від 10 грудня 2015 року № 889-VIII «Про державну службу» (далі – Закон), Порядком проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (зі змінами) (далі – Порядок), 

НАКАЗУЮ: 

1. Оголосити конкурс на зайняття вакантних посад державної служби  категорії «Б», призначення на які здійснюється Головою ДПС, згідно з додатком.

2. Затвердити умови проведення конкурсу (додаються).

3. Визначити адміністратором під час проведення конкурсного відбору Павленко Анастасію – заступника начальника відділу добору персоналу управління професійного розвитку та добору персоналу Департаменту кадровогозабезпечення та розвитку персоналу. У разі відсутності з поважних причин функцію адміністратора покласти на Хмару Лілію – головного державного інспектора відділу добору персоналу управління професійного розвитку та добору персоналу Департаменту кадрового забезпечення та розвитку персоналу.

4. Департаменту кадрового забезпечення та розвитку персоналу (Шляхова Ольга) забезпечити розміщення на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС наказу про оголошення конкурсу та умови його проведення. 

Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

 

Голова                                                                                      Сергій ВЕРЛАНОВ