Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щодо працевлаштування працівників територіальних органів ДФС, які знаходились у зоні проведення АТО

, опубліковано 26 листопада 2014 о 09:26

Працівники територіальних органів ДФС, які раніше були розміщені на тимчасово неконтрольованій території, з питань працевлаштування можуть звернутись до будь-якого обраного ними територіального органу ДФС на території, підконтрольній владі України.

Для сприяння працевлаштування зазначених співробітників та надання їм можливої допомоги у вирішенні соціально-побутових проблем надано відповідне доручення керівникам усіх територіальних органів ДФС.

Обов’язкові документи, які потрібно надати для працевлаштування, – заява та трудова книжна. Інші необхідні документи працівникам з тимчасово неконтрольованих територій допоможуть зібрати при працевлаштуванні фахівці підрозділів персоналу обраних територіальних органів ДФС.

Нагадаємо, що відповідно до наказу ДФС України від 07.11.2014 №256 «Про переміщення та закінчення простою» територіальні органи ДФС, що знаходяться на тимчасово неконтрольованій території,  переміщуються у населені пункти, на території яких органи державної влади здійснюють свої повноваження у повному обсязі. Всі працівники  ГУ ДФС  у Донецькій та Луганській областях, а також підпорядкованих територіальних органів, обов’язково будуть повідомлені про переміщення та попереджені про зміну умов праці.