Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Постанова КМ України від 17.07.14 №297 "Про Державну службу України з питань Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та тимчасово переміщених осіб"

опубліковано 06 серпня 2014 о 16:13

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 17 липня 2014 р. № 297

Київ


Про Державну службу України з питань Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та тимчасово переміщених осіб

 

Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Утворити Державну службу України з питань Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та тимчасово переміщених осіб як центральний орган виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України.

2. Міністерству фінансів під час підготовки пропозицій щодо внесення змін до Закону України “Про Державний бюджет України на 2014 рік” передбачити видатки, необхідні для забезпечення функціонування Державної служби України з питань Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та тимчасово переміщених осіб.

3. Голові Державної служби з питань Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та тимчасово переміщених осіб у двотижневий строк після призначення подати Кабінетові Міністрів України проекти Положення про Державну службу України з питань Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та тимчасово переміщених осіб, а також актів Кабінету Міністрів України щодо затвердження граничної чисельності її працівників та розміщення Служби.

Прем’єр-міністр України                                                          А. ЯЦЕНЮК

  

Інд. 70